Lekker voor alledag
Je ontvangt het deelcertificaat van Lekker voor alledag in de opleiding Koken indien je slaagt voor deze module.
Wat?
Je huisgenoten of genodigden zullen graag bij jou aan tafel schuiven!
Volgende gerechten staan op het menu:
- garnaal- en kaaskroketten
- raapjessoep
- bearnaisesaus
- asperges met zalm
- gratin van vergeten groenten
- aardbeienmousse
Wat moet je al kunnen?
- De module Basis koken al gevolgd hebben of kunnen aantonen dat je voldoende kookervaring hebt om in deze module in stappen.
Wij raden onze cursisten aan hierbij het modeltraject te volgen. - Adviesniveau Nederlands: 2.2 behaald.
Wat zijn de extra kosten?
Naast het inschrijvingsgeld betaal je het ingrediëntengeld van € 140.
Het betalen van het ingrediëntengeld op semesterbasis is mogelijk:
- 1ste schijf (50%) bij inschrijving , samen met het inschrijvingsgeld
- 2de schijf (50%) in de week van 22 januari 2024.