Huishoudelijk koken

Trendy koken

Je ontvangt het deelcertificaat van Trendy koken in de opleiding Koken indien je slaagt voor deze module.

Wat?

Je leert een volledig menu bereiden. Traditionele, hedendaagse en uitheemse gerechten die aansluiten bij de trends.

Volgende gerechten staan op het menu:
  • paella
  • bouillabaisse
  • chili con carne
  • witloof met ham in een nieuw jasje
  • tarte tatin
  • cake van komkommer
  • speculoostaart met peer

Wat moet je al kunnen?

  • De module Basis koken al gevolgd hebben of kunnen aantonen dat je voldoende kookervaring hebt om in deze module in stappen.
    Wij raden onze cursisten aan hierbij het modeltraject te volgen.
  • Adviesniveau Nederlands: 2.2 behaald.

Wat zijn de extra kosten?

Naast het inschrijvingsgeld betaal je het ingrediëntengeld van € 160.
Het betalen van het ingrediëntengeld op semesterbasis is mogelijk:
  • 1ste schijf (50%) bij inschrijving , samen met het inschrijvingsgeld
  • 2de schijf (50%) in de week van 22 januari 2024

Waar en wanneer?

Deze module wordt momenteel niet aangeboden of het uurrooster voor deze module is nog niet gekend.

Liever iets anders?