Duits

Uurrooster en prijs Inhoud Contact Test je niveau

Je kan nu al een niveautest afleggen voor cursussen die opstarten in het volgend semester.

Inhoud

Officiële benaming: Duits

Ontdek in het menu de verschillende modules/niveaus. Twijfel je over het niveau waar je kan instappen of wil je graag meer informatie over een niveaubepaling, klik dan hier.

We bieden niet alle modules aan op alle campussen en lesplaatsen. Klik op uurrooster om te zien welke lessen online doorgaan en welke op campus.

Online cursussen

Cursus 100% online: je volgt een deel van de tijd samen een interactieve les online (zie uurrooster). De rest van de tijd ga je aan de slag met het lesmateriaal op het online leerplatform, op eigen tempo.

Heb je vragen? neem contact met ons op via: info.talen@crescendo-cvo.be

Voor wie zijn deze online cursussen?

  • Je hebt de discipline om zelfstandig te werken.
  • Je neemt actief deel aan de online lessen.
  • Je hebt een computer of tablet (met een camera en microfoon) en je kan ermee werken. De camera blijft de hele les aan voor een goede interactie met de andere cursisten en de leerkracht.   
  • Je hebt een goede internetconnectie.
  • Je hebt een rustige plaats om de cursus te volgen.

Voordelen

  • Je kan zelfstandig werken.
  • Je hebt nog wekelijks contact met de leerkracht. Persoonlijke feedback is dus gegarandeerd!
  • Je hebt minder verplaatsingen. 

Niet gevonden wat je zocht?

Duits 1
Momenteel wordt Duits 1 niet ingericht. Indien je dit toch graag wil, kan je hier je gegevens achterlaten. Bij voldoende interesse organiseren we deze cursus volgend semester. We laten je dan iets weten. 

Duits 2
Momenteel wordt Duits 2 niet ingericht in Mechelen. Indien je dit toch graag wil, kan je hier je gegevens achterlaten. Bij voldoende interesse organiseren we deze cursus volgend semester in Mechelen. We laten je dan iets weten. 

Structuurschema

Getuigenissen

Getuigenis cursist Crescendo CVO

Danny volgt de opleiding Duits (Tervuren)
"Een taal leren is pure ontspanning voor mij. Dankzij Crescendo CVO praat ik een aardig mondje Spaans. Momenteel volg ik bij Crescendo CVO mijn tweede jaar Duits, een online cursus. Dat is een zeer leuke ervaring met veel praktijk, luisteroefeningen en spreekoefeningen. En tussen de theorie door is er altijd wel tijd voor een grapje om de grammatica te verteren. Nadien ga ik zeker nog andere talen leren, te beginnen met Portugees. Eigenlijk zou ik dolgraag op reis met alle mensen kunnen converseren, naar waar mijn pad ook leidt. Ik zou zeggen: doe mee!"

Danny volgt de opleiding Duits (Tervuren)
"Een taal leren is...