Marokijnbewerker (lederbewerking)

Inhoud

Officiƫle benaming: Marokijnbewerker

Toveren met leer
In de opleiding Marokijnbewerker verwerf je kennis en vaardigheden op het vlak van accessoires en handtassen. Je leert kwaliteitsvolle werkstukken zelfstandig vervaardigen, realisatietechnieken vakkundig toepassen en diverse werkstukken zelfstandig aanpassen in het patroon. Na deze opleiding kan je je professioneel verder ontwikkelen.
Je krijgt les in een gloednieuw atelier!

Je leert:

  • kwaliteitsvolle werkstukken zelfstandig vervaardigen
  • realisatietechnieken vakkundig toepassen
  • diverse werkstukken zelfstandig aanpassen op persoon en in patroon
  • via het verwerven van deze vaardigheden je professioneel verder ontwikkelen.


We bieden niet alle modules aan op alle campussen en lesplaatsen. Klik op uurrooster en prijs voor meer informatie.

Modeltraject

Getuigenissen

Crescendo CVO | Opleiding Marokijnbewerker (lederbewerking) | Getuigenis An Volckaert

An Volckaert, Marokijnbewerker, eerste jaar:
"Ik ben in een fantastische klas met een fantastische leerkracht beland. De cursisten hebben verschillende achtergronden en door samen te werken, leren we elkaar enorm waarderen. Sommigen leggen een behoorlijke afstand af om naar de les te komen. Hun motivatie moet enorm zijn. Het is zo fijn contacten op te bouwen. We moedigen elkaar aan en wisselen ook patronen, tips en materialen uit.” “Er is veel respect en gemoedelijkheid; de sfeer is ontspannen en humoristisch. Onze leerkracht is echt de spil van de opleiding. Ze waardeert elke persoon, of je nu creatief of technisch sterk bent. De professionele aanpak met een duidelijk handboek wordt aangevuld met een systematische uitleg, herhalingen en de kans om vragen te stellen. Zo verfijnen we ons kunnen en kennen. 
“Naast de opdrachten kunnen we experimenteren. De ene keer lukt het beter dan de andere, maar je wordt altijd gestimuleerd om door te gaan. Uitdagingen worden gezien als groeikansen. Eén van de grootste was voor mij de organisatie van verschillende stappen zonder te stressen. Je leert meerdere projecten tegelijk beheren, met nieuwe uitdagingen én routineklussen in elke fase. Door te oefenen en met de juiste ‘mindset’, lukt het. De grootste les is misschien wel: wanneer ben je zelf tevreden met je werk?” 


An Volckaert, Marokijnbewerker, eerste jaar:
"Ik ben in een fantastische klas met een fantastische leerkracht beland. De cursisten hebben verschillende ach...