Atelier hippe hebbedingen

Inhoud

Officiƫle benaming: Werken met natuurlijke materialen

Gaat jouw hart ook sneller slaan bij het zien van leuke nice-to-haves? Of imponeer je jouw vriend(in) graag met een origineel cadeau. Dan is deze cursus beslist iets voor jou!

We kozen voor jou 9 stijlvolle en trendy hebbedingen waarbij het gebruik van uiteenlopende materialen en het toepassen van verschillende technieken de rode draad vormen. Hierbij dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel en moedigen we het hergebruik van materialen sterk aan. Fijn toch als jouw project ook het eco-label draagt!

Het inoefenen van een techniek doen we tijdens het realiseren van een project in zijn meest eenvoudige vorm.  

Daarna is er ruimte om creatief uit de bol te gaan door jouw project te voorzien van een persoonlijke toets of vorm te geven naar eigen stijl en kleur waardoor het hebbeding een leuk cadeau wordt voor jezelf, dé eyecatcher wordt in je eigen badkamer, slaapkamer of keuken of een speciaal plaatsje krijgt in de woning van jouw vriend(in).

Getuigenissen

Crescendo CVO | Opleiding Mode | Getuigenis Martine Verstraeten

Martine Verstraeten is leerkracht Mode (Keerbergen)
“Als kind droomde ik van hoeden: elke hoed die ik zag, moest ik passen. Als tiener schakelde ik over op petten terwijl ik leerde ik naaien en breien. Wat begon als een hobby, leidde tot een diploma naaien, later gevolgd door lessen hoeden maken bij hoedenontwerper Christophe Coppens. Na mijn opleiding werkte ik in onderaanneming voor hem en zo startte ik in 1999 mijn eigen hoedenatelier aan huis, terwijl ik tegelijkertijd voor mijn vier kinderen zorgde. Best pittig. Toen Christophe stopte met lesgeven, nam ik zijn plaats in. Zo werd ik lesgever in Brussel, in Ukkel en later bij Crescendo CVO in Mechelen.“ 

Martine Verstraeten is leerkracht Mode (Keerbergen)
“Als kind droomde ik van hoeden: elke hoed die ik zag, moest ik passen. Als tiener schakelde ik over op petten terwijl ik leerde ik naaien en breien....