Administratief medewerker onthaal

Praktische info Halle

Kom naar een infomoment

Er zijn verschillende infomomenten. Deelname aan één infomoment is verplicht.

Schrijf je hier in voor een infomoment naar keuze.

Informatie beroepsopleiding & Aanmelding AAV

Tijdens het infomoment maak je kennis met de school en krijg je uitleg over de werking van het tweedekansonderwijs. Daarna kan je vragen stellen, zowel over de beroepsopleidingen als de opleiding AAV.

Ben je overtuigd?

Vul dan na het infomoment het online intakeformulier in en schrijf je in voor de vrijstellingsproeven AAV. Attesten en rapporten die jou een vrijstelling AAV kunnen opleveren, mail je naar tko@cvosemper.be

Je kan vrijstellingen behalen voor de AAV vakken: Nederlands, Frans/Engels, wiskunde, wetenschappen en ICT. Het vak Macusa moet je steeds volgen, hiervoor zijn geen vrijstellingen mogelijk.

Deelname vrijstellingsproeven

Voordat je je inschrijft, neem je deel aan de vrijstellingsproeven AAV. Je kan de vrijstellingsproeven slechts 1 keer per kalenderjaar afleggen.

Inschrijving

Na het afleggen van de vrijstellingsproef, maak je een afspraak om in te schrijven. Tijdens een individueel gesprek met de trajectbegeleiders kies je jouw beroepsopleiding en stel je jouw lessenpakket samen. Je schrijft je in voor de modules die je dat semester zal volgen.

Startdag

Je begint met een kick-off meeting en daarna gaan de lessen van start. Je bent nu écht op weg naar je diploma. Veel succes!