Image

Word CAD tekenaar!

CAD-tekenen is het omzetten van een schets, een ontwerp of een oude tekening naar een duidelijke computertekening. In deze basisopleiding wordt de basis van CAD-tekenen uitgelegd met het software-teken pakket "AutoCAD”. Op het einde van de module ook met het software-tekenpakket "Inventor” voor de 3D toepassingen. Tijdens de opleiding worden theoretische inzichten steeds omgezet naar en gekoppeld aan de praktijk om je optimaal klaar te stomen voor de arbeidswereld.

WAAR

Mechelen campus Vaartdijk

CONTACT

Thomas Schuermans (secretariaat Mechelen)
thomas.schuermans@cvo-crescendo.be


CERTIFICAAT

Wanneer je alle competenties van een module volledig onder de knie hebt, behaal je het deelcertificaat van deze module. De opleiding leidt tot het certificaat.

Een modulair aanbod op jouw maat

Crescendo CVO biedt verschillende modules op maat aan. Of je nu een absolute beginner of juist helemaal ervaren bent, we hebben voor jou de ideale module. Deze modules worden gegeven door een gedreven leerkracht die jou alle kneepjes van het vak leert. Op het einde van het schooljaar heb je het volledige 2D en/of 3D traject doorlopen. Na de basis module bespreekt de leerkracht met je welke van de 2 trajecten (2D of 3D) je voorkeur heeft of dat beide trajecten mogelijk zijn te volgen in 1 schooljaar.

Image

Deze thema's komen aan bod

Basis van AutoCAD programma
Je leert het AutoCAD programma kennen aan de hand van het tekenen van eenvoudige figuren.

Gedifferentieerde oefeningen
Aan de hand van verscheidene oefeningen leer je ingewikkeldere toepassingen van het programma kennen.

2D/3D
Je leert 2D mechanische constructies en/of CAD 3D mechanische constructies tekenen.

JOUW TOEKOMST!

Nog niet klaar met studeren?

Deze opleiding kan aangevuld worden met een heleboel leuke vervolgopleidingen.

Gebeten door Techniek? Complementeer je opleiding CAD-tekenaar met de opleidingen PLC-Technieker of Hoeklasser en word de go-to technieker. Wil je je eigen zaak starten, volg dan een opleiding Ondernemerschap en je bent zo vertrokken!

Carrièremogelijkheden

Bij Crescendo CVO staat jouw toekomst centraal. Deze opleiding biedt je een mooi toekomstperspectief:

Er zijn uitzonderlijk veel vacatures voor CAD-tekenaars met certificaat. Als opgeleide CAD-tekenaar kan je terecht bij heel veel verschillende bedrijven. Dat kan gaan van bouwbedrijven, infrastructuur bedrijven, autofabrieken, … Wil je je vestigen als zelfstandige? Met voldoende training en ervaring kan je met je creaties je eigen onderneming starten. Combineer dan je opleiding met bedrijfsbeheer.
Wil je je vestigen als zelfstandige? Met voldoende training en ervaring kan je je eigen onderneming starten. Combineer dan je opleiding met Ondernemerschap.

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@crescendo-cvo.be | +32 15 41 30 45 | © 2020 Crescendo CVO - Privacy