Image

Wetenschap van de techniek

Lassen is een techniek die niet weg te denken is uit onze moderne maatschappij. De toepassingen zijn eindeloos. Het verbinden van materialen is een volwaardige technische wetenschap geworden. Wil jij graag leren hoe je dit moet doen? Wij helpen je om de theoretische basis onder de knie te krijgen en we geven je ook veel kansen om praktijkoefeningen uit te voeren.

WAAR

Mechelen campus Vaartdijk

CONTACT

Cindy Moons (secretariaat Mechelen)
cindy.moons@crescendo-cvo.be


CERTIFICAAT

Je ontvangt een deelcertificaat als je geslaagd bent voor de module.

Een modulair aanbod op jouw maat

Crescendo CVO biedt verschillende modules op maat aan. Of je nu een absolute beginner of juist helemaal ervaren bent, we hebben voor jou de ideale module. Deze modules worden gegeven door gedreven leerkrachten die jou alle kneepjes van het vak leren. Neem dus gerust een kijkje en kies de module die bij jou past!

Image

Deze thema's komen aan bod

Vlambooglassen (BMBE) en TIG lassen

Autogeenlassen -en branden

Hardsolderen

Plasmabranden

Halfautomatisch lassen (MIG-MAG)

Image

JOUW TOEKOMST!

Nog niet klaar met studeren?

Deze opleiding kan aangevuld worden met een heleboel leuke vervolgopleidingen.

Gebeten door Techniek? Complementeer je opleiding Hoeklasser met de opleidingen CAD-Tekenaar of PLC-technieker en word de go-to technieker. Ga je liever verder met Lassen? Dan kan je na je opleiding verder met Lasser-Monteerder.

Carrièremogelijkheden

Bij Crescendo CVO staat jouw toekomst centraal. Deze opleiding biedt je een mooi toekomstperspectief:

Er zijn uitzonderlijk veel vacatures voor Lassers met certificaat. Als opgeleide lasser kan je terecht bij constructiebedrijven, in de schepenbouw, tankbouw en vliegtuigbouw. Maar ook in interieurafwerking kan je terecht. Daar maak je balustrades, trappen, hekwerk en interieurinrichtingen.

Wil je je vestigen als zelfstandige? Met voldoende training en ervaring kan je je eigen onderneming starten. Combineer dan je opleiding met Ondernemerschap.

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@crescendo-cvo.be | +32 15 41 30 45 | © 2020 Crescendo CVO - Privacy