Image

Maatwerk in hout!

Als binnenschrijnwerker vervaardig en plaats je keukens, ingebouwde kasten, wanden, valse wanden, binnendeuren en plafonds, trappen, plinten en allerhande interieurtoebehoren. Binnenschrijnwerk is in principe maatwerk. Er zijn onbeperkte mogelijkheden in wat je kan vervaardigen.

Dankzij een samenwerking tussen Crescendo CVO, VDAB en het centrum voor Tweedekansonderwijs (CVO Campus Vijfhoek Mechelen) kun je in Mechelen een diploma secundair onderwijs behalen in de opleiding Binnenschrijnwerker. Je volgt aanvullende algemene vorming (AAV) bij TKO Mechelen en daarnaast krijg je voor de technische opleiding les van professionals in de ateliers van Crescendo CVO en in het competentiecentrum van de VDAB.

WAAR

Mechelen campus Vaartdijk

CONTACT

Cindy Moons (secretariaat Mechelen)
cindy.moons@crescendo-cvo.be


CERTIFICAAT

Wanneer je alle competenties van een module volledig onder de knie hebt, behaal je het deelcertificaat van deze module. De opleiding leidt tot een certificaat.

Een modulair aanbod op jouw maat

Crescendo CVO biedt verschillende modules op maat aan. Of je nu een absolute beginner of juist helemaal ervaren bent, we hebben voor jou de ideale module. Deze modules worden gegeven door gedreven leerkrachten die jou alle kneepjes van het vak leren. Neem dus gerust een kijkje en kies de module die bij jou past!

Image

Deze thema's komen aan bod

Planning
Je leert werkzaamheden van houtbewerking organiseren en plannen.

Controle, transport en opslag
Je leert hoe je de controle, transport en opslage van de grondstoffen en materialen moet organiseren.

Machinale houtbewerking
Je leert hout bewerken met houtbewerkingsmachines.

Manuele houtbewerking
Je leert hout manueel bewerken door middel van het hanteren van manueel gereedschap, hand gedreven houtbewerkingsmachines en de bijhorende technieken.

Constructie
Je leert een constructie samenstellen met houten elementen.

Image

JOUW TOEKOMST!

Nog niet klaar met studeren?

Deze opleiding kan aangevuld worden met een heleboel leuke vervolgopleidingen.

Gebeten door de bouwsector? Complementeer je opleiding  Binnenschrijnwerkerij met de opleidingen Behanger, Schilder, Interieurbouwer en Stukadoor en word de go-to persoon voor renovatieprojecten.

Carrièremogelijkheden

Bij Crescendo CVO staat jouw toekomst centraal. Deze opleiding biedt je een mooi toekomstperspectief:

Als opgeleide binnenschrijnwerker kan je terecht bij aannemers of in een renovatiebedrijf.
Wil je je vestigen als zelfstandige? Met voldoende training en ervaring kan je je eigen onderneming starten. Combineer dan je opleiding met Ondernemerschap.

Liever iets anders?

Crescendo CVO | Vaartdijk 86 | 2800 Mechelen | info@crescendo-cvo.be | +32 15 41 30 45 | © 2020 Crescendo CVO - Privacy