CAD Tekenaar

Inhoud

Officiƫle benaming: Uitvoerend CAD-tekenaar mechanische constructies (ODB-Y00472)

De opleiding CAD tekenaar is een geweldige kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en te leren werken met de krachtige CAD-programma's AutoCAD en Inventor.

Tijdens deze opleiding leer je hoe je technische tekeningen en gedetailleerde 2D- en 3D-ontwerpen maakt. Met de vaardigheden die je tijdens de opleiding CAD tekenaar opdoet, laat je jouw creativiteit de vrije loop en maak je prachtige ontwerpen. De programma's AutoCAD en Inventor bieden eindeloze mogelijkheden om jouw ontwerpen tot leven te brengen.

En als je toevallig ook geïnteresseerd bent in meubelmakerij, kan de opleiding CAD tekenaar jouw vaardigheden en kennis verbeteren en je helpen gedetailleerde ontwerpen te maken voor jouw unieke meubelstukken. Of je nu professioneel of als hobbyist wilt werken, deze opleiding zal jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in voor de opleiding en ontdek wat je allemaal kunt creëren!

Bekijk hier het filmpje met werken van de cursisten. 

De opleiding CAD-tekenaar mechanische constructies wordt aangeboden in 3 semesters waarbij je een keuze maakt tussen 2D-tekenaar of 3D-tekenaar. Indien er voldoende cursisten interesse hebben in een sneller traject is er de mogelijkheid om in het 2de semester een versneld traject te organiseren van 2 avonden in de week (maandag en woensdag). Op deze manier kan je het volledige traject van 2D of 3D afwerken op 1 jaar. 

Modeltraject